Отзыв о Nissan Qashqai 2022 года
2022
внедорожник,
, пробег - 200 км, двигатель - 1.3 turbo бензин, комплектация - Acenta Расход в городе: 11.0 л/100км, по трассе: 5.5 л/100км, средний: 6.8 л/100км
Всім привіт! Буду першим!)) Плюсы автомобиля: Відносно невелика витрата палива . Непогана Шумоізоляція. Кліренс. Комплектація Ацента має максимально все що потрібно для безпечного пересування. Карплей. Минусы автомобиля: Каміння тарабанить по арках і порогах. Слабенька аудиоситема. Педаль газу має провали (турбоями). Совет покупателю: Я розумію, що ціни на нові авто сьогодні м'яко кажучи не товариські, і найближчим часом не впадуть, а навпаки, тому раджу - Є можливість, купуйте... Нові враження, більше безпеки для вас та вашої сім'ї... Обсуждение отзываmax_cn Показать еще 5 Доброго дня, Володимир! Disnake автор мав на увазі 2022 рік виробництва )) ну і м'який гібрид іде що на механиці що на автоматі Богдан Ващишин Disnake, У мене також 2022 Accenta на варіаторі без гібриду, то за 5к пробігу витрата палива на бортовому 8.6 показує, але реальний 8.8 (користуюсь додатком паливомір і він більш точно рахує) поїздки у Львові короткі переважно дім-школа і по вихідних поїздки за місто. На трасі в еко режимі і при швидкості 90 бортовий показує 5.0 =) але при нормальній їзді в стандартному режимі то біля 6 літрів на трасі. В місті важко виміряти( занадто короткі поїздки ОТВЕТИТЬF.Max Показать еще 5 Ну скажімо, улов так улов, ціна бомба, тут нічого не скажеш, конкурентів серйозно за так ціну нема, хоча зараз трішки й дорожче виходитиме, але однокласники дорожчі) Шкода звісно що -1 фордовод, тим паче з таким стажем цих автівок, але відгук цікавий тому гарної вам експлуатації) -1ОТВЕТИТЬmax_cn Доброго дня, Володимире! max_cn max_cn, в Qashqai мені сподобалося: |
2012
2011