Отзыв о Nissan Qashqai 2022 года

Хочу поділитися своєю історією володіння цим авто, можливо, комусь вона допоможе зробити правильний вибір перед купівлею.
Все почалося одразу після придбання нового Qashqai - кондиціонер не працював, бо його банально забули заправити на заводі. У офіційному сервісному центрі Nissan спочатку відмовилися це виправляти, і тільки після скарг на гарячу лінію погодилися вирішити проблему.
Але на цьому неприємності не закінчилися. Уже на другому плановому техогляді, при пробігу всього 27 000 км, вийшла з ладу водяна помпа. Автомобіль став непридатним до експлуатації. Сервіс погодився замінити її по гарантії, але після трьох тижнів очікування виявилося, що цієї запчастини немає ніде на складах, і дата її поставки абсолютно невідома. Уявіть собі - виробник світового рівня не має елементарної запчастини, яка має змінюватися за регламентом, і навіть не знає, коли вона з’явиться.
У результаті - я маю відносно нове авто, яким неможливо користуватися, і ніхто не може сказати, скільки це ще триватиме.
Ви купуєте нову машину, а вже через 27 тисяч кілометрів вам кажуть, що їздити на ній не можна, бо немає запчастини - і ніхто не знає кола вона буде.
Тому я щиро раджу всім, хто розглядає Nissan Qashqai, добре подумати. На щастя, на ринку ще є виробники, які дійсно піклуються про надійність і репутацію. Вибір завжди за вами - головне, зробити його правильно.
Плюсы и минусы автомобиля
Зовнішній вигляд, ціна, комплектація.
Надійність, шумоізоляція.
Совет покупателю
Подумайте перед купівлею, тому що можете в якийсь момент просто отримати авто яке буде не на ходу і виробник вам не допоможе…

объявления