Отзыв о Nissan Qashqai 2023 года

Прочитав тут відгуки і захотілось розповісти про свої враження, бо в мене досвід зовсім інший)
Пару слів про вибір авто. Це мій перший автомобіль, так що важлива була безпека і допоміжні системи. А серед конкурентів ніхто не міг запропонувати за таку ж ціну, такий набір функцій. Та і на зовнішній вид не такі цікаві.
Почну з головного - з якими ж проблемами я зіштовхнувся за 2.4 роки володіння авто. Трішки поїздив і почало щось скрипіти, позаду справа. Поїхав в салон, там кажуть - так, є така проблема, дістали шматочок поролону, відкрили відсік де лежить докатка, підклали де цей лоток і скрип пропав)) Це всі проблеми, з якими я стикався) Так, іноді скриплять гальма, не завжди, але буває. Але така проблема в багатьох автомобілях і залежить це скоріше від погоди. Ще бувають ситуації, коли режим руху сам перемикається на спорт. Це буває дуже-дуже рідко, може в якихось ситуаціях машина думає, що зараз потрібно більше потужності, так що це напевно фіча, а не баг)
Тепер до недоліків. Не дуже зручне дзеркало заднього виду. Воно реально якось низько знаходиться і може трішки перекривати оглядовість. Датчик дощу буває працює не так, як хотілось би, але це вже таке.
Ну і декілька слів за що я люблю свою машину і не разу не пожалкував, що купив її. По-перше, це зовнішній вигляд. Я досі любуюсь нею. (передок моделі 24 року на жаль став більш корейським) Обрав лазурний перламутр, це просто топовий колір. Скільки разів мені на мийці казали, що колір дуже красивий, скільки разів я бачив, як люди поглядом проводжають її. Білий, сірий це зовсім не те, автомобіль виглядає зовсім не так. По-друге, вона дуже зручна. Відчув її габарити буквально тільки виїхавши з салону. Камери 360 дуже допомагають і виїхати задом з паркувального місця і проїхати між машинами в вузьких місцях. Дуже зручні сидіння, багато разів їздив на дальняк 800-900 км, ні разу спина не боліла. З динамікою проблем не відчув, заміряв 0-100, вийшло приблизно як і пишуть, хоча здається швидше. В спорт режимі взагалі пушка) Багажник нормальний, якщо поличка заважає, її можна зняти.
Про розхід писати особливо ні чого, бо мене це мало бентежить. Прям в пробках стояти не приходиться, просто їзда по місту. А по трасі 140-170 км/ч. В середньому виходить 8-8.5.
Плюсы и минусы автомобиля
Красивий. Зручний. Надійний.
Трішки не зручне дзеркало заднього виду.
Совет покупателю
Обирайте колір лазурний перламутр ;)

объявления